KONSTRUKCIJE DREMELJ d.o.o.

Z navdušenjem delimo zgodbo o uspehu našega projekta s podjetjem Konstrukcije Dremelj, vodilnim proizvajalcem kovinskih in jeklenih konstrukcij!

 

Izzivi so v proizvodni industriji neizogibni, zlasti ko gre za zapleten proces prenosa geometrije v rezalne programe. Vendar je podjetje Konstrukcije Dremelj z rešitvijo Lantek Expert v kombinaciji z integracijo z DSTV importerjem doživelo preobrazbo v procesu programiranja.

Poenostavljen potek dela: Lantek Expert je korenito spremenil način programiranja. Postopek je enostavnejši, zaradi česar je učinkovitejši in bolj obvladljiv.

Pospešena hitrost: Čas je v proizvodnji je bistvenega pomena in z Lantek Expert so v podjetju opazili povečanje hitrosti programiranja. Naloge, ki so nekoč trajale več ur, so zdaj opravljene v nekaj minutah!

Zmanjšanje števila napak: Natančnost je najpomembnejša, integracija z DSTV importerjem pa je zagotovila, da so bile napake v zvezi z manjkajočimi deli, zmanjšane na absolutni minimum. To za podjetje pomeni nemoteno delovanje.

 

To uspešno sodelovanje ponazarja moč inovacij pri premagovanju industrijskih izzivov. Uvedba sodobne tehnologije privede do izboljšav in večje produktivnosti.

 

 

 

Year:
2023
Company:
Konstrukcije Dremelj d.o.o.

Programske rešitve

Kontakt

Cesta železarjev 8h, 4270 Jesenice

LSC SOLUTIONS d.o.o je član skupine LSC

Copyright 2023, LSC GROUP d.o.o. All rights reserved.