Nirosteel d.o.o.

Racionalizacija proizvodnje: nadgradnja Lantek Expert CAD/CAM

 

Z našim nedavnim projektom pri stranki Nirosteel smo se podali na pot standardizacije postopka programiranja. Uvedli smo sistem Lantek Expert CAD/CAM, s čimer smo začeli novo obdobje učinkovitosti in natančnosti v proizvodnji. Zastareli sistem stranke smo nadomestili s sodobnejšim, ki je osnova za izjemne izboljšave.

Pomemben izziv, s katerim se je ukvarjal projekt, je bilo upravljanje velike količine ostankov. Ti podatki so bili centralizirani v enotni, uporabniku prijazni podatkovni zbirki, kar je poenostavilo sledenje in analizo. Ta konsolidacija ne le racionalizira poslovanje, temveč s celovitimi vpogledi omogoča tudi boljše sprejemanje odločitev.

Ena od izstopajočih lastnosti sistema Lantek je njegova zmožnost ustvarjanja parametričnih rezov. Ta preboj pospeši risanje in programiranje preprostih sestavnih delov ter ponuja doslej neznano raven agilnosti. Parametrično oblikovanje omogoča hitro prilagajanje brez ročnega posredovanja, kar zagotavlja hitrost in natančnost proizvodnega procesa.

Nadgradnja sistema Lantek Expert CAD/CAM je v bistvu dokaz naše zavezanosti k posodobitvi in optimizaciji proizvodnih procesov. Od centralizacije podatkov o ostankih do ustvarjanja parametričnih kosov so bili izboljšani vsi vidiki delovnega procesa programiranja, kar utira pot bolj racionalnemu, učinkovitemu in odzivnemu proizvodnemu okolju.

 

Year:
2023
Company:
Nirosteel

Programske rešitve

Kontakt

Cesta železarjev 8h, 4270 Jesenice

LSC SOLUTIONS d.o.o je član skupine LSC

Copyright 2023, LSC GROUP d.o.o. All rights reserved.