EUROEDIL HOLDING

Implementacija Lantek Expert Cut plus z Bystronic Waterjet 

 

Podjetje Euroedil Holding s sedežem v Severni Makedoniji je v ospredju na področju predelave kovin. Specializirano je za rezanje pločevine v trakove različnih dimenzij in izdelavo sestavnih elementov za viseče sisteme za dodatke iz mavčnih plošč in konstrukcijske dele.

V prizadevanju za odličnost so v svoje poslovanje vključili najsodobnejšo tehnologijo. Stroj Bystronic  Waterjet smo jim opremili s programsko rešitvijo Lantek Expert Cut Plus, s čimer so postavili nove standarde učinkovitosti in natančnosti.

Kako je programska rešitev Lantek Expert Cut Plus revolucionirala potek dela:

  • Brezhibna integracija: Z integracijo programa Lantek Expert Cut Plus je dosežena sinergijo med samodejnimi, polavtomatskimi in ročnimi funkcijami gnezdenja.
  • Zmogljivosti gnezdenja: Kombinacija samodejnega gnezdenja s funkcijami ročnega gnezdenja, kot so kopiranje, premikanje in vrtenje, se je izkazala za izjemno zmogljivo orodje.
  • Optimalno izkoriščanje materiala: Samodejno gnezdenje optimizira razporeditev delov na kovinskih ploščah, kar zagotavlja maksimalno izkoriščenost materialov.
  • Zmanjšanje količine odpadkov: Zmožnost programske opreme, da zazna ostanke na zalogi in prednostno določi njihovo uporabo.

Ta rešitev jim je zagotovila prilagodljivost in optimizirano delovanje stroja. Povečali so produktivnost in znatno zmanjšali količino odpadkov, kar dokazuje predanost podjetja k učinkovitosti in okoljski odgovornosti.

 

 

 

Year:
2023
Company:
EUROEDIL HOLDING

Programske rešitve

Kontakt

Cesta železarjev 8h, 4270 Jesenice

LSC SOLUTIONS d.o.o je član skupine LSC

Copyright 2023, LSC GROUP d.o.o. All rights reserved.