CROMEX

Upravljanja različnih rezalnih tehnologij s poenotenim programiranjem

 

V sodobni industriji je ključ do uspeha stalna inovacija ter prilagajanje novim izzivom. V podjetju Cromex so se odločili, da bodo stopili korak naprej in optimizirali proizvodne procese z uporabo programskih rešitev Lantek.

Predstavljamo vam zgodbo o uspehu, ki je prinesla povezovanje dveh različnih tehnik razreza – laserskega razreza in prebijanja pločevine – v enoten, učinkovit sistem: Lantek Expert Gold.

S pomočjo Lantek produktov smo optimizirali programiranje in upravljanje na dveh različnih strojih z različno tehniko razreza – laserski razrez s sistemom Expert Cut ter prebijanje pločevine s sistemom Lantek Expert Punch.

Kako smo dosegli to povezavo? Z združevanjem obeh tehnik razreza v enotno programsko opremo, imenovano Lantek Expert Gold, smo ustvarili sinergijo med različnimi procesi proizvodnje. Ta povezava je omogočila boljšo optimizacijo proizvodnih linij, kar je privedlo do večje učinkovitosti, nižjih stroškov ter hitrejšega odziva na potrebe strank.

Enoten sistem upravljanja je omogočil boljši nadzor nad proizvodnjo, saj se lahko enostavno spremlja in upravlja oba procesa razreza z enega mesta. Poleg tega je zmanjšano tveganje za napake in povečana natančnost, saj ni več potrebe po ročnem preklapljanju med različnimi programskimi orodji.

Rezultat? Povečana produktivnost, hitrejši časi izdelave ter večja prilagodljivost proizvodnega procesa.

Lantek Expert Gold ni le programska rešitev, je inovativno orodje, ki je omogočila dvig proizvodnje na novo raven.

 

 

 

Year:
2023
Company:
CROMEX

Programske rešitve

Kontakt

Cesta železarjev 8h, 4270 Jesenice

LSC SOLUTIONS d.o.o je član skupine LSC

Copyright 2023, LSC GROUP d.o.o. All rights reserved.