PAPP d.o.o.

Povečana produktivnosti z implementiranimi programskimi rešitvami. 

 

Papp je podjetje, ki je že leta prisotno na področju industrije pločevine. V podjetju že uporabljajo osnovno programsko rešitev Lantek, vendar so želeli še izboljšati svoje poslovanje ter povečati produktivnost.

Za izpolnitev njihovih potreb smo jim predlagali uporabo Lantek Expert Cut Plus modula in Lantek Expert post procesorja. Ta kombinacija je prinesla revolucionarne spremembe v njihovo proizvodnjo in operativne procese.

S pridobitvijo avtomatskega gnezdenja smo podjetju omogočili povečanje produktivnosti. Zdaj lahko hitro in učinkovito optimizirajo postavitev kosov na pločevini, kar jim omogoča večjo učinkovitost in hitrejšo proizvodnjo.

Poleg tega smo jim omogočili tudi vodenje ostankov ter njihovo ponovno uporabo, kar je pripomoglo k še večji optimizaciji proizvodnje. Zdaj lahko izkoristijo vsak košček materiala, kar zmanjšuje odpad in optimizira stroške proizvodnje.

Funkcija skupnega reza, imenovana “common cut”, je še ena ključna pridobitev za podjetje. Ta funkcija omogoča maksimalen izkoristek materiala, kar posledično pripomore k še večji učinkovitosti in prihranku materiala.

S skupnimi močmi smo skupaj z ekipo Pappa dosegli neverjetne rezultate. Njihovo poslovanje je postalo bolj učinkovito, produktivno in konkurenčno na trgu.

 

 

 

Year:
2023
Company:
PAPP

Programske rešitve

Kontakt

Cesta železarjev 8h, 4270 Jesenice

LSC SOLUTIONS d.o.o je član skupine LSC

Copyright 2023, LSC GROUP d.o.o. All rights reserved.